Öt hét kényszerszünet után játszhatott újra bajnoki mérkőzést a felnőtt csapatunk. A 17. fordulójában a Szigetszentmiklóst fogadtuk szombaton zártkapuk mellett Abonyban. A Cápák még nem mondtak la a bajnoki éremről, amit remek első félidei játékukkal bizonyították, de hasonló szándékkal érkezett a Szigetszentmiklós is, akik hét gólos hátrány után a szünetben rendezni tudták soraikat és a második játékrész első hét percét 5-1-re nyerték, amivel visszajöttek a meccsbe. A Cegléd erejét mutatja, hogy a szorossá vált eredmény ellenére is kézben tudták tartani a mérkőzést. A hajrában háromszor is egy gólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző, a csapat mégis egységes maradt és behúzta a nagyon fontos győzelmet.

Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós NKSE 26 – 23 ( 15 – 8 )

Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés, vezette Rigó, Rizinger

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Földi Mónika 9(2), Dobos Renáta 4, Tóth Adrien 4 (2), Pocsai-Halasi Réka 4 (1),  Csábi Zsuzsanna 2, Farkas Szimonetta 1(1), Vuletic Suncica 1, Peszeki Laura 1, Török Melinda, Kovács Aliz, Farkas Fruzsina, edző Jakab László

Kiállítás: 8, ill. 6 perc

Hétméteres: 7/6, ill. 1/1

Az eredmény alakulása: 7.p.: 3-1, 18.p.: 8-3, 24.p.: 13-5, 35.p.: 15-12, 48.p.: 22-18, 52.p.: 23-22, 55.p.: 24-23

Jakab László: – Egy nagyon jó első félidő után, ahol magas színvonalon védekeztünk és szebbnél szebb gólokat lőttünk, a hét gólos különbség nem volt túlzás. A második félidőben talán a fáradtság miatt, egy gólra is megközelített minket az ellenfelünk, de a végjátékban egyéni teljesítményeknek köszönhetően tudtunk nyerni az egyébként nagyon erős Szigetszentmiklós ellen. Gratulálok a lányoknak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét