Óriási csata dúl a női kézilabda NB II dobogós helyeiért. Öt csapat küzd az ezüst és a broznérmekért, akik között csupán 1-2 pont jelenleg a különbség a bajnoki tabellán. A Ceglédi Kék Cápák ebből az „ötösből” hétvégén legyőzték a Szigetszentmiklóst Abonyban, csütörtökön pedig a Gárdony-Pázmándot, fontos pontokat szerezve a bajnoki érem eléréséhez. Remek teljesítményt nyújtott a Cegléd, mindenki  komolyan hozzátudott tenni a győzelemhez, de Földi Mónika parádés játéka külön dicséretet érdemel.

Ceglédi Kék Cápák – Gárdony-Pázmánd NKK U22   30 – 25 ( 13 – 8 )

Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés, vezette Czoldán, Bujdosó

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Földi Mónika 12(1), Vuletic Suncica 4, Csábi Zsuzsanna 3, Tóth Adrien 3(1), Török Melinda 3, Pocsai-Halasi Réka 3, Dobos Renáta 2, Farkas Szimonetta, Kovács Aliz, Peszeki Laura, Farkas Fruzsina, edző Jakab László

Hétméteres: 2/2, ill. 6/6

Kiállítás: 4, ill. 4 perc

Jakab László: – Ismét remek győzelmet szereztünk egy nagyon jó képességű ellenfél ellen. A védekezésünket csak dicséret illeti, de elöl is kiválóan teljesítettünk. A második félidő elején kicsit bealudtunk, de hálistennek hamar észbe kaptunk és újra megráztuk magunkat. Nyolc góllal is vezettünk, így mindenki pályára tudott lépni. Megemelem a lányok teljesítménye előtt a kalapom! Egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét