Halasi Réka külföldön vállal munkát, hosszabb időre az Egyesült Arab Emirátusokba költözik. Néhány hete olyan állás ajánlatot kapott, aminek nem tudott nemet mondani. Réka hamarosan már az új munkahelyén fog tevékenykedni, így nem tudja befejezni a bajnoki szezont a Cápákkal és a mostani helyzet szerint 8-án vasárnap a szigetszentmiklósi rangadón ölti magára utoljára a kék-sárga mezt. A Ceglédi Kék Cápák SE hivatalos közleménye:

– Halasi Réka meghatározó személyisége a Ceglédi Kék Cápák több korszakának is. Kétszer volt bajnok csapatunk tagja, kétszer szerzett felnőtt és egyszer ifi gólkirálynői címet. Nagyon nehéz lehetett meghozni egy ilyen súlyos döntést egy olyan személynek, mint ő, aki élt-halt a kézilabda sportért. Sok sikert kívánunk az új életében, de nagyon sajnáljuk, hogy elhagyja a Cápákat és felhagy a kézilabdázással. Egyesületünk természetesen már keresi az utódját, ami a verseny sorozat jelenlegi állásánál nem egyszerű feladat. Szeretnénk, ha Réka utolsó Cápa mérkőzésén, amikor ő nem csak a csapattól, de a sportágtól is búcsúzik, sok ceglédi szurkoló legyen jelen, ezért ingyenes szurkolói buszt indítunk 8-án vasárnap Szigetszentmiklósra. Ez a mérkőzés igazi rangadó is lesz, hiszen két veretlen csapat mérkőzik meg a tabella mostani első helyéért. A szigetszentmiklósi győzelmünkkel nagy lépést tehetünk a kitűzött célunk eléréséhez. Kérem minél többen jelentkezzetek a vasárnapi ingyenes szurkolói buszra! 

A cegledisport.hu természetesen megkérte Halasi Rékát is, hogy nyilatkozzon olvasóinknak:

– Abu Dhabiba megyek dolgozni a szállodaiparon belül. Egy ideje már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy vàltanom kell, mert szeretnék előrébb jutni az életemben és új tapasztalatokat szerezni. Cegléden a Càpàknak nagyon sokat köszönhetek! Rengeteg élménnyel lettem gazdagabb az elmúlt években. Gondoljunk itt pl a két bajnoki címre. Rengeteg barátot is adott nekem ez a hely. Azért sem váltottam csapatot az elmúlt években, mert úgy éreztem itt igazán megbecsülnek és szeretnek, nem beszélve a Kis Cápàkról, a szurkolók tàmogatásáról és az edzőm Jakab László bizalmáról ! Egyenlőre nem tervezem hogy hamarosan hazajövök,  majd meglátjuk mit hoz a jövő, attól függ hogy alakulnak kint a dolgaim…

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Halasi Reka

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét