Napra pontosan hat hónappal ezelőtt március 11-én a serdülő Cápák játszhattak utoljára bajnoki mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák hét korosztálya közül és az új szezonban szeptember 11-én ők is kezdhették elsőként a pontvadászatot. Az idén is a bajnoki címre törő serdülők pénteken a Gyál otthonában léptek pályára, ahol magabiztos győzelmet szereztek.

Gyáli BKSE – Ceglédi Kék Cápák 18 – 31 ( 9 – 16 )

Gyál, 30 néző, vezette Lipcsei, Szabó

Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina (kapusok), Peszeki Laura 13 (2), Pintér Zsófia 9, Farkas Fruzsina 4, Horváth Evelin 2, Kádár Kata 2, Orlov Katinka 1, Csombai Mirella, Vágány Noémi, Berényi Norina, Kapusi Annamária, edző Ade Sowunmi

Hétméteres: 5/2, ill 2/2

Kiállítás: 2, ill. 10 perc

Ade Sowunmi: Jó volt újra tétmérkőzésen látni a lányokat. Igaz, még bőven van mit javítani, ma inkább az egyéni, mint a csapat munkáról szólt a mérkőzés, de néhol már előjött, amit tanultunk. Látszik a kimaradt idő, de még jobban látszik az akarás. Felemelő érzés volt látni az 50 perc alatt az örömöt, a mosolyt és mindazt, ami pluszt adott újra a játék. Örülök, hogy az újonnan felkerülő játékosok is tudtak hozzátenni a sikerhez, a “rutinosabbak” pedig felvállalták a vezér szerepét .Gratulálok mindenkinek! Ügyesek voltatok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét