Az elmúlt hétvégén a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapata is megkezdte a 2020-2021 évi NB II bajnokság mérkőzés sorozatát. Vasárnap mindkét korosztály Örkényben lépett pályára az Inárcs-Örkény vendégeként. A mérkőzésnapon az ifik brillíroztak és 42 góllal nyertek, a felnőttek viszont hiába nyerték a második félidőt 14-10-re, összességében rengeteg ziccert hibázva kikaptak.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés:

Inárcs-Örkény – Ceglédi Kék Cápák 25-22 ( 15 – 8 )

Örkény, zártkapus mérkőzés, vezette Demus, Réti

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Adrien 8(2), Farkas Szimonetta 4(1), Vuletic Suncica 3, Jónás Alexandra 3, Dobos Renáta 2, Török Melinda 2, Halasi Réka, Tátrai Renáta, Peszeki Laura, Kovács Alíz, edző Jakab László

Kiállítás: 6, ill. 8 perc

Hétméteres: 11/6, ill. 3/3

Jakab László: – Idény első meccse, de ennyi hibára nem gondoltam. Főleg támadásban voltunk kapkodóak, pontatlanok. Ennyi ziccer kihagyással nem lehet meccset nyerni!! Keveset tudunk edzeni, ez meglátszik az összeszokottságon, de muszáj összekapnunk magunkat a soron következő mérkőzésekre!

Ifi mérkőzés:

Inárcs-Örkény – Ceglédi Kék Cápák 15 – 57 ( 10 – 29 )

Örkény, zártkapus mérkőzés, vezette Demus, Réti

Cegléd: Benkő Barbara(kapus), Peszeki Laura 14(2), Farkas Szimonetta 9, Jónás Alexandra 8(1), Farkas Fruzsina 7(1), Mód Klaudia 7, Pintér Zsófia 5, Vágány Noémi 4, Kovács Alíz 3(1), Baricza Viktória, edző Ade Sowunmi

Kiállítás: 6, ill 2 perc

Hétméteres: 1/0, ill. 6/6

Ade Sowunmi: Nagyon látszott a lányokon hogy már várják azt a bizonyos kezdő sípszót. A hangulat nagyon jó volt a buszon, az öltözőben. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy olyan játékosok vannak az ifi csapatban akik mindent megtesznek a csapatért, ha kell kapuba állnak és nem gond hogy osztozzanak a pozíción, a játékidőn és egymást hajtva, percről percre új célokat tűznek maguk él, mint egyénileg mint csapat szintem. Nem volt kérdés a győzelem, amíg így állunk a dolgokhoz szép sikereket érhetünk el. Gratula mindenkinek!

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét