Az Országos Gyermek Bajnokság középsőházának 10. fordulójában Érden játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák U 13 csapata. A Cápa lányok először könnyed győzelmet arattak a Sülysáp felett, majd megszorongatták az eddig remekül szereplő Vác együttesét. Varga Péter edző értékelése:

– Az első mérkőzésen egy szerény képességű csapatot sikerült legyőzni egy kicsit álmos játékkal, bár tudom hogy nehéz ilyen meccsen felpörögni. Próbáltam a juniorban is játszókat többet pihentetni. A Vác ellen sejtettem hogy lehet keresni valónk, mert már a januári első ütközet is jó meccs volt, bár kikaptunk hét góllal. Próbáltunk ennek megfelelően felkészülni és esetleg bravúrt elérni. Összességében végig kiélezett csata folyt,taktikusan támadtunk, de a védekezésünkbe mindig csúszott egy kis hiba. Kevés hiányzott a meglepetéshez, de így is minden dicséretet megérdemelnek a lányok! Hasznos meccs volt, Gratulálok!

Eredmények:

Sülysáp – Ceglédi Kék Cápák 8 – 23 ( 3 – 17 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya(kapusok), Imregi Blanka 5, Fedák Antónia 5, Szűcs Noémi 4, Mód Klaudia 3, Koncsik Ella 3,  Varga Nóra 1, Kazai Fanni 1, Kádár Veronika 1, Kovács Alíz, Elekes Réka, Szeker Zsófi, Petrovics Fruzsina, Kósa Evelin

Ipress Center-Vác – Ceglédi Kék Cápák 19 – 17 ( 9 – 6 )

Ceglédi gólok: Fedák Antónia 6, Imregi Blanka 4, Varga Nóra 3, Mód Klaudia 2, Koncsik Ella 1, Kádár Veronika 1

-pézsé-

Capa U13 Erden

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét