A női kézilabda NB II 5. fordulójában Szigetszentmiklóson lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák SE. A házigazdáknál újra pályára lépett eddig hiányolt húzó emberük Veszeli Judit, így a tavaly még bajnoki címre hajtó keretet kellett legyőzni a Cápáknak. 

– Nem a végül 8 gólt szerző Veszeli pályára lépése okozta a legnagyobb fejtörést csapatunknál, hanem az első játékrész minősíthetetlen játékvezetése. Óriási erő van a lányokban, mert nem tudta felőrölni a lendületünket, hogy a miklósiak büntetlenül csépelhették a ziccerre törő játékosainkat és a máskor hetes, két perc helyett sokszor kapus kidobás következett. A Cápákat bezzeg számolatlanul szórták ki és az első harminc perc felét hátrányban, sőt öt percet kettős hátrányban játszottunk. A második félidőre aztán szelídültek a síp mesterek, kozmetikázták a jegyzőkönyvet és amikor a hajrában már csak a kézilabdázásra kellett koncentrálnunk, 23-23 után 8-2-re hoztuk az utolsó hét percet. 

Szigetszentmiklós NKSE – Ceglédi Kék Cápák 25 – 31 ( 11 – 14 ) 

Szigetszentmiklós 100 néző

Vezette Czövek, Rácz

Cegléd: Juhász Bernadett, Zsoldosné L. Erzsébet(kapusok), Dobos Renáta 7, Tóth Adrien 6, Prókai Anett 6, Vígh Cintia 4, Oláh Henrietta 4, Tóth Ágnes 4, Asztalos Dóra, Györe Lilla, Spolmin Roberta, Imregi Blanka

Kiállítás: 14, ill. 16 perc

Hétméteres: 4/3, ill. 4/4

Junior mérkőzés eredménye:

Szigetszentmiklósi NKSE – Ceglédi Kék Cápák 28 – 20 ( 8 – 10 )

Ceglédi gólok: Imregi Blanka 8, Asztalos Dóra 5, Fedák Antónia 2, Német Beáta 2, Koncsik Ella 2, Ványi Flóra 1

-pézsé-

szigetszentmiklos-capak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét