A leány kézilabda Országos gyermekbajnokság hétvégi fordulójában vasárnap a váci sportcsarnokban játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák U11 csapata.  A kis Cápák előbb a Budaörstől szenvedtek vereséget, majd nagy csatában kikaptak a házigazdáktól is. Pudics Zsolt edző:

– A váci skalp reményében utaztunk házigazdánkhoz, akikkel a várakozásnak megfelelően óriási csatát vívtunk. A lányok erőn felüli küzdelme  ezúttal nem volt elég a győzelemhez. Ha kicsit jobban bízunk magunkban, akkor az ilyen nagy csatákból is győztesen kerülünk majd ki. A játékvezetők felfogása nem segítette az erőbeosztásunkat, mert a Vác nagyon sokáig támadhatott, ami rengeteg energiát vett el. Remekül védekeztünk és a passzívnál kikényszerített lövéseket legtöbbször jól hárította a parádésan védő Semetka Gréta. A mérkőzés első negyedében összeszedett négy gólos hátrányunk után futottunk az egész meccsen és amikor az utolsó öt percben négyszer is támadhattunk az egy gólos különbségért, Fortuna mindig közbeszólt. Gratulálok a csapatnak, hatalmasat küzdöttek és ez igaz a Budaörs elleni meccsre is.

Eredmények:

Budaörs – Ceglédi Kék Cápák 20 – 14 ( 10 – 6 )

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Kökény Hanna 8/1, Takó Emese 4/1, Pintér Zsófia 1, Pető Luca 1, Kádár Kata, Csombai Mirella, Omelka P. Kíra, Imregi Boglárka, Kelemen Réka, Orlov Katinka, Horváth Evelin, Pokorny Szintia

Ipress Vác – Ceglédi Kék Cápák 15 – 13 ( 8 – 6 )

Ceglédi gólok: Kökény Hanna 7/4, Takó Emese 3, Imregi Boglárka 2, Pető Luca 1

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét