A női kézilabda NB II. 6. fordulójában Szigetszentmiklóson lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és serdülő csapata.  Mindkét korosztály számára komoly kihívás volt a mérkőzés. A serdülőknél igazi rangadónak számított a két veretlen csapat találkozója, melyet ezúttal a hazaiak tudtak jobban feldolgozni és egy rég nem látott különbségű vereségbe szaladtak a Cápák. A felnőttek nyerni tudtak, óriási csatában szerezték meg a két bajnoki pontot.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés:

Szigetszentmiklós NKSE – Ceglédi Kék Cápák  22 – 26 ( 11 – 9 )

Szigetszentmiklós, 120 néző ,vezette Ács, Báder

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok),  Tóth Adrien 7(1), Dobos Renáta 6, Farkas Szimonetta 6(3), Halasi Réka 4(1), Vuletic Suncica 1, Peszeki Laura 1, Jónás Alexandra 1, Csábi Zsuzsanna, Török Melinda, Tátrai Renáta, Kovács Alíz, edző Jakab László

Kiállítás: 12, ill. 8 perc

Hétméteres: 6/5, ill. 6/5

Az eredmény alakulása: 6.perc 2-2, 17.p.: 5-5, 24.p.: 8-7, 36.p.: 13-13, 43.p.: 16-17, 52.p.: 20-22

Jakab László: – Egy nagyon jó ellenféllel voltunk partiban az első félidőben. Sokat hibáztunk szélről , ezért akkor még egyszer sem nem tudtunk vezetni.  A második játékrészre ez változott és a védekezésünk is feljavult. Megtaláltuk a hazaiak gyengébb pontjait és amikor megéreztük azt, hogy fölényben vagyunk játékban, onnantól kezdve már nem engedtük ki a kezünkből a meccset. Megérdemelt volt a győzelmünk, gratulálok a lányoknak, megemelem az összes kalapomat és gratulálok a Szigetszentmiklósnak is, mert egy izgalmas mérkőzést láthatott a szép számú közönség.

Serdülő mérkőzés:

Szigetszentmiklós NKSE – Ceglédi Kék Cápák 34 – 21 ( 16 – 8 )

Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina (kapusok), Peszeki Laura 9, Kiss Vivien 5, Pintér Zsófia 4(3), Orlov Katinka 1, Tóth Fruzsina 1, Baricza Viktória1, Csombai Mirella, Horváth Evelein, Kapusi Annamária, Simon Anna, Farkas Fruzsina, Vágány Noémi, edző Almási László

Kiállítás: 6, ill. 6 perc

Hétméteres: 2/1, ill. 6/3

Almási László: – Az első helyért játszottunk Szigetszentmiklóson, talán ennek a tudata pecsételte meg a sorsunkat. A védekezésünk nem volt éles, sok lerohanás és ziccer gólt kaptunk. A támadásaink lassúak,körülményesek voltak, nem tudom a miértjét. Vélhetően jobb volt az ellenfelünk a mai napon, de nem ennyi góllal. Sajnálom a játékosaimat, mert őket is megviselte ez a vereség, ahogyan engem is. Ebből a meccsből csak tanulni lehet. Az is benne van a nagyarányú vereségben, hogy nemrég vagyok a lányokkal, nem tudtam megtalálni azt az módszert, amivel átsegíthettem volna őket a kritikus pillanatokban, vállalom érte a felelősséget. Megyünk tovább, a célunk ugyanúgy a dobogó legfelsőbb fókának az elérése. Ezért fogunk küzdeni tovább, és mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét