Az ősz értékelő sorozatunkban ezúttal a Ceglédi Kék Cápák edzője Jakab László és az SE elnök Pudics Zsolt nyilatkozott a női kézilabda csapat eredményeiről.

Jakab László: – Jóval pesszimistább voltam, mint az előző szezonban és az ősszel közép mezőnybe vártam a csapatot. Nagyon jól összeálltunk és nagyon jó teljesítmények voltak, csapat szinten erősek voltunk és az első hat meccsből hatot megnyertünk. Ezek után mindenki úgy vett minket, hogy mi vagyunk a legnagyobb favoritok a bajnoki cím megszerzésében. Sajnos közben Halasi Réka elköltözött és kivált a csapatból, ami miatt szétestünk, fejben elbizonytalanodtunk és a két közvetlen riválisunk elleni meccsen kikaptunk. A tavaszi mérkőzésekre játékost, játékosokat kell igazolnunk és újra harcba szállunk az első helyért.

Pudics Zsolt: – Csak dicséret illeti a lányokat és edzőjüket Jakab Lászlót, hiszen álom menetelésünknek köszönhetően, -ami fennállásunk legsikeresebb őszi NB-s szereplését is hozta- hat fordulón keresztül megállíthatatlan volt a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata. Ahogy ilyenkor szokás, a csodát egy váratlan körülmény szakította meg, jelen esetben Halasi Réka külföldre költözése, ami nem várt hatással volt társaira. Egyetlen láncszem hiánya elég volt és a játékosok hitehagyottá váltak, amit persze közvetlen riválisaink megköszönve ki is használtak. Az utolsó fordulóban újabb bástyát vesztettünk Dobos Renáta sérülésével, de a  kicsikart nagyon értékes győzelmünknek köszönhetően csupán egy pont előnye van velünk szemben az éllovas Szigetszentmiklósnak, amit ha felajánlanak nekünk a szezon kezdete előtt, boldogan elfogadtuk volna, csak nem ilyen körülmények között…

-pézsé-

Jakab Laszlo

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét