A Ceglédi Kék Cápák U13 csapata szombaton megkezdte az Országos gyermek Bajnokság középszakaszának mérkőzéseit. Az első fordulónak Dunakeszi adott otthont, ahol a Cápák két mérkőzést játszottak. Először magabiztos győzelmet arattak a Dunavarsány felett, majd fordulatos mérkőzésen, óriási küzdelem mellett egy góllal alul maradtak a házigazdákkal szemben. 

Pudics Zsolt: – Behúztuk a kötelezőt egy sima győzelemmel, majd óriási csatában kikaptunk a házigazda Dunakeszitől. Nem jó érzés egy góllal alul maradni, különösen egy ilyen hullámzó mérkőzésen. Öt perc alatt 0-4 oda, majd az időkérésünk után beszálltunk a meccsbe és 11-6-ra fordítottunk. A hajrára elfáradtunk, sokat hibáztunk támadásban, de a fantasztikus védekezésünknek köszönhetően így is x-en tartottuk a hazaiakat, majd az utolsó percben 17-17-nél egy-egy hetes, amit ők belőttek, mi pedig nem. Persze nem elsősorban ezen múlt a vereségünk… Az, ahogy küzdött a csapat az utolsó másodpercig, az példa értékű!  Gratulálok a lányoknak! 

Dunavarsány – Ceglédi Kék Cápák 11 – 26 ( 2 – 13 ) 

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya(kapusok), Imregi Blanka 11/1, Szűcs Noémi 5, Kádár Veronika 5, Koncsik Ella 3, Elekes Réka 1, Fedák Antónia 1, Szeker Zsófi, Kazai Fanni, Kovács Alíz, Mód Klaudia

Dunakeszi – Ceglédi Kék Cápák 18 – 17 ( 9 – 12 ) 

Ceglédi gólok: Imregi Blanka 10/1, Szűcs Noémi 4, Elekes Réka 2, Fedák Antónia 1

-pézsé-

Capa U13 Dunakeszin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét