A Ceglédi Kék Cápák U11 csapata a húsz csapatos mezőnyben a 7-11 helyért folytathatja a versenyzését az Országos Gyermek Bajnokság „F” csoportjában. A Cápa lányok a szombaton Tápiószelén megrendezett fordulóban nagy csatában alul maradtak az Inárcs és a Vecsés csapataival szemben. Mivel előbbi is az „F” csoportba került, Cápa győzelem esetén bónusz pontokat vihetett volna magával a Cegléd, melyet így az Inárcs tehet meg.

Pudics Zsolt: – Nagyon készültünk az Inárcs elleni meccsre, mert ez volt az egyetlen csapat itt a felsőházi csoportban, akikkel szemben valós esélyünk volt a pontszerzésre. Ezzel szemben öt perc alatt 4-1-re vezettek ellenünk. A gyors időkérésünk után a lányok hatalmasat küzdöttek. A kiváló védekezésünknek és a jó kapus teljesítménynek köszönhetően a meccs végéig már csak öt gólt kaptunk, de a támadásaink rendre megakadtak. Kívülről és szélekről is ritkán találtuk el a kaput és beállós posztról is kimaradtak a ziccerek. Betörésekből megtaláltuk a réseket, sorra kaptuk a büntetőket, de abból sem tudtunk betalálni. A második félidőben öt hetest hagytunk ki… Sajnálom a vereséget! Ez a csodás védekezés pontot érdemelt volna! A Vecséstől még messze járunk, de nem 19 gólnyi különbségre. Több önbizalommal kell pályára lépnünk és akkor szorosabb eredmény születik.

Inárcs – Ceglédi Kék Cápák 9 – 8 ( 7 – 5)

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Takács Viktória 3, Őze Rebeka 2, Baricza Viktória 1, Veres Anna 1, Simon Anna 1, Peszeki Laura, Kökény Hanna, Imregi Boglárka, Pető Luca, Farkas Fruzsina, Brindzik Regina

Vecsés – Ceglédi Kék Cápák 29 – 10 ( 14 – 5 )

Ceglédi gólok: Takács Viktória 4, Veres Anna 2, Baricza Viktória 2, Peszeki Laura 1, Pető Luca 1

-pézsé-

U11 Gyomron

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét