A Ceglédi Kék Cápák serdülő csapata hétközi mérkőzésen Abonyban játszotta le idei utolsó bajnoki mérkőzését. A vendég Aranyszarvas Se és a Cegléd 14-14 ponttal állt a bajnoki tabellán, de a mérkőzés nem csak emiatt volt igazi rangadó. A győztes a pont előny mellett a dobogó harmadik helyén telelhet. A Cápa lányok a “szokásos” bealvós temperamentummal kezdték a meccset, de ezúttal öt perc után, 2-4-es állásnál jött el az ébredés és egy 7-0-ás rohanással megmutatták, hogy nem igazán engednek pontot rabolni a Szarvasoknak. A hazaiak végig vezetve kézben tartották a meccset és megérdemelten nyertek.

Ceglédi Kék Cápák – Aranyszarvas SE 40 – 31 ( 22 – 14 )

Varga István Városi Sportcsarnok Abony, 70 néző, vezette Paska, Mezei

Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka(kapusok), Imbre Anna 12, Ferenczi Lili 11(3), Pesti Gréta 7, Kapusi Anna 5(1), Fekete Alexandra 3, Józsa Luca 2(1), Medveczky Anna, Kövecses Judit, Fleischmann Csenge, Kaposvári Vanda, edző Ade Sowunmi

Hétméteresek: 6/5, ill. 7/5

Kiállítások: 16, ill. 6 perc

Ade Sowunmi: – Valahogy nekünk 8-10 perc kell mire belemelegedünk a mérkőzésbe. Ez ma is igy volt. Egy volt a cél, hogy miénk legyen a 2 pont! Tudásunk 70 százalékát hoztuk és igy is sikerült nyerni ez a lényeg. Nagyon sokat változtunk ebben a fél évben, azt érzem az önbizalom és a magabiztosság kezd egyre erősebb lenni. Jó látni, hogy mindenki akar és hajt, öröm van az arcokon és nekem ez a legfontosabb, és végre elértünk oda, hogy mindenki a pályán akar lenni. Ha innen megyünk tovább biztosan tudom, hogy a nyáron kitűzött célunkat eléjük! Öröm így kezdeni a szünetet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét