A Női kézilabda NB II. 9. fordulójában a Ceglédi Kék Cápák a Moyra-Budaörs Handball U22 csapatát fogadta Abonyban.   Igazi rangadóra volt kilátás, hiszen a két csapat azonos pontszámmal állt a bajnoki tabella alsó házában. A Cegléd játékában még voltak hullámok, remekül kezdett, majd 5-2 után egyenlíteni tudtak a vendégek, mégis öt gólos hazai előnnyel zárult az első játékrész. A második félidei nyolc gólos vezetés után kiengedtek a Cápák, de így is nyerni tudtak és nagyon fontos két pontot szereztek. A felnőttek után a serdülők léptek pályára. A vendég Albertirsa az első negyed órában kihasználta a Cápák motiválatlan pályára lépését, akik végül 18 góllal nyertek, de igencsak csikorogtak a fogaskerekek.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Moyra-Budaörs Handball U22 26 – 23 ( 15 – 10 )

Abony, 120 néző, vezette Czoldán, Fazekas

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Nagy Enikő 7(3), Vuletity Szuncsica 6, Ade Sowunmi 4, Imregi Blanka 4, Dobos Renáta 2, Tóth Zsófia 1, Török Melinda 1, Orján Viktória 1, Laczkó Gréta, Árvai Laura, Csábi Zsuzsanna, Peszeki Laura, edző Tóth Norbert

Hétméteresek: 5/3, ill. 4/2

Kiállítások: 10, ill. 6 perc

Az eredmény alakulása: 11.perc 5-2, 19. p.: 6-6, 27.p.: 13-9, 39.p.: 18-10, 54.p.: 25-18, 59.p.: 25-21

Tóth Norbert: – Tudtuk, hogy egy kemény és küzdelmes mérkőzés vár ránk. Jól kezdtük a meccset, támadásban és védekezésben is egyaránt. Ellenfelünk kellemetlen 7:6-os támadójátékát, sikerült hatástalanítani, helyenként belekényszerítve technikai hibákba is. A második félidőben növelni tudtuk az előnyünket, de 10 perccel a vége előtt jött egy rövidzárlat, ami ma belefért, de többet nem követhetjük el, mert az végzetes lehet számunkra. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és, hogy végig vezetve behúztuk a küzdelmet! Még két nagyon kemény mérkőzés vár ránk, ahol óriási dolog lenne, ha meglepetést tudnánk okozni!

Serdülő mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Albertirsa SE 33 – 15 ( 15 – 7 )

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Imbre Anna 10(1), Pesti Gréta 7, Fekete Alexandra 4, Ferenczi Lili 4(1), Józsa Luca 3(1), Kaposvári Vanda 2(1), Dengi Csenge 1, Gigor Stella 1, Bukovinszki Réka 1, Kapusi Anna, Fleischmann Csenge, edző Ade Sowunmi

Hétméteresek: 6/4, ill. 5/2

Kiállítások: 10 ,ill. 2 perc

Ade Sowunmi: – Nagyon nem tudunk a meccs elején koncentrálni. A káosz a bemelegítés alatt már látszott, öt játékos tudott koncentrálni ahogy kell. Ez látszódott a meccsen, de annak örülök, hogy sikerült rendezni a „sorokat” és ha nem is jó játékkal de szép megoldásokkal, jó egyéni megmozdulásokkal és jó kapus teljesítménnyel nyertünk. Remélem az utolsó két meccsre kitartunk és küzdünk minden egyes pontért!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét